personlig träning

När det gäller personlig träning så är det viktigaste att den passar just dig. Utifrån ett första samtal sätter vi dina mål och jag bygger en träning som passar dig på bästa sätt. Denna träning bygger vi vidare på efterhand som du utvecklas.
Vem du är spelar ingen roll för mig, jag vill att alla skall må bra och kunna träna på rätt sätt. Gammal som ung, otränad som elit…

stabiltitet/balans/rörlighet

boll rulle
Kroppens inre balans är bland det viktigaste för att få en så bra träning som möjligt. Därtill hör rörlighet. Fungerar inte kroppen inifrån så kan det vara svår att få rätt resultat.

konditon

Att förbättra sin kondition kan ge många fördelar. När ens kondition är bättre ökar vi vår förmåga att ta in syre och energin ökar. Har du en bättre kondition kan det även vara lättare att hålla sin vikt stabil. Här är variationerna också oändliga, springa, cykla, kort, långt...

styrka

Man kan träna upp sin styrka på många sätt. Är du nybörjare så börjar vi med din sk. grundstyrka. Grundstyrkan gör att vardagssysslorna blir enklare, t.ex. att bära hem matkassarna från affären. Efter att din grundstyrka är uppnådd jobbar vi vidare efter dina mål. Variationerna är många! Maxstyrka , explosivitet, uthållighet…

vikten

Oavsett om du behöver gå ner eller upp i vikt är både din kondition och styrka viktig. Tillsammans bygger vi ett träningsprogram som hjälper dig att nå dina mål och vi ser även över dina kostvanor.

specialanpassad träning

Jag kan även anpassa träning till mindre grupper med specialla önskemål. Passar perfekt som företagsevent. Tex. prova på kickboxning i en timme.
Kontakta mig med era önskemål.

GRAVID/MAMMATRÄNING

När du är gravid kan du träna. Dock kan man behöva anpassa sin träning något. Jag hjälper dig till att hitta rätt övningar som stärker dig och underlättar din graviditet. Efter förlossningen bör man ta det lugnt i början och fokusera på sin baby, men sen gäller det att komma igång igen med rätt övningar.

tester

För att veta var man är i sin träning kan tester vara en hjälp på vägen. Det kan även motivera var man är på väg. Jag jobbar med flera olika varianter, såsom konditionstest, styrketest, spänst m.m.