PT Madleine, detta är jag!

Under mina år har jag provat många roliga träningsformer. Träning för mig är otroligt många olika saker. Det är kul att prova nya saker. Träning skall vara roligt!

När jag var ung började jag med gymnastik som Malmöflicka  och har efter det bl.a. sysslat med gruppträning, styrketräning samt kickboxning och andra kampsporter.

Min resa till den PT jag är i dag har varit varierad. Jag är utbildad byggnadsingenjör samt därefter fastighetsmäklare. Efter flera års kontorsjobb tog jag äntligen steget för att jobba med människor på heltid med syfte att ni skall må bättre och kunna njuta mer av vardagen. Jag trivs när andra mår bra.

Privat är jag  lyckligt gift och tillsammans har vi två härliga killar. Familjens vardag brukar inte se ut som en normal dag utan vi hittar gärna på saker tillsammans och då gärna fysiskt.

I dag jobbar jag förutom som Personlig Tränare även som gympainstruktör PÅ Kockum Fritid. Jag är också verksam som styrelseledamot i Skånes Budo och Kampsportförbunds samt GAK Enighet.

Utbildningar (inom träning)
Licensierad Personlig Tränare via SAFE Education
Licensierad Kostrådgivare via SAFE Education
Licensierad Medicinsk Tränare via The Academy
Certified Performance Specialist via Scandinavian Top Team
Diplomerad Massör via Malmö Massageskola
Träning under och efter graviditeten, SAFE Education
Endurance, SAFE Education
Mobility Trainer, SAFE Education
Licensierad Kickboxningsinstruktör, Svenska Kickboxningsförbundet